Show menu

Ariel in Lenor

ARIEL

Detergent za perilo Ariel baby vam nudi kakovost detergentov Ariel, ki jo imate radi. Njegova blaga in nežna formula je zasnovana tako, da zagotavlja nežen dotik oblačil, ki so v stiku z občutljivo kožo. Klinični testi so pokazali, da so oblačila, oprana z detergentom Ariel Baby, tako nežna do kože kot oblačila, oprana samo z vodo. S svojo kombinacijo čistilnih učinkovin in s pomočjo pokrovčka za obdelavo madežev pred pranjem odstranjuje Ariel Baby tudi madeže globoko med vlakni, obenem pa obogati dojenčkova oblačila z blagim in nežnim vonjem po čistoči.

LENOR

Mehčalec Lenor sensitive dopolnjuje nežno čiščenje detergenta Ariel Baby in pomaga ohranjati oblačila mehka in nežna do kože, tako da razprši mehkobo in zgladi vlakna tkanine.

SKIN HEALTH ALLIANCE

Preizkusite novi detergent Ariel Baby in mehčalec Lenor Sensitive, ki ju je odobrila organizacija Skin Health Alliance. Skin Health Alliance sodeluje z mednarodnimi dermatologi, raziskovalci, znanstveniki in industrijo v prizadevanju za skupni cilj - promocijo zdrave kože.